Verbouwingen

Verbouwen is niet te vergelijken met nieuwbouw. Anders dan bij nieuwbouw moet met een aantal bijkomende factoren rekening gehouden worden. Zo is het gebouw onder andere tijdens de verbouwing bijna altijd nog bewoond, is de opslagruimte voor bouwmaterialen beperkt.

Het is hierom van groot belang een strakke planning en goede communicatie te hebben. Wij streven ernaar om de overlast die de verbouwing met zich mee brengt tot een minimum te beperken. Om de verbouwing tot een goede en prettige ervaring te maken zorgen wij ervoor dat voor, maar ook zeker tijdens de verbouwing uitgebreid gecommuniceerd wordt. Zo heeft u tijdens het gehele proces te maken met één aanspreekpunt waarmee u planning en eventuele wijzigingen kunt bespreken. U bent dus naast uw baan niet bezig met het coördineren van de verbouwing.

Zelf werkzaamheden uitvoeren

Als u bepaalde werkzaamheden zelf wilt uitvoeren dan is dit uiteraard mogelijk. Zo komt het bijvoorbeeld vaak voor dat men zelf de sloopwerkzaamheden wil uitvoeren, wij zorgen ervoor dat u professioneel materieel krijgt zodat er veilig en vlot gewerkt kan worden. Moeten er voorbereidende werkzaamheden zoals het stutten en inzagen van metselwerk verricht worden, dan doen wij dat voor u. Tevens krijgt u uitleg over het materieel.

Wij kunnen alles op het gebied van verbouwen zelf. Van het vernieuwen van kozijnen en deuren tot dak of gevel, het vernieuwen van een keuken of badkamer, of het vervangen van lood en voegwerk.